• logo.png

icon search-mobile.svg

icon menu-mobile.svg

over-ons

From www.wikibase.nl

Wikibase Solutions

De gebruiksvriendelijkheid van ICT laat in de praktijk nogal eens te wensen over. Daarom koos Wikibase heel bewust voor het MediaWiki-platform: geen enkel systeem is wereldwijd bekend en tegelijkertijd zo gebruiksvriendelijk. Zo helpen wij bedrijven bij het effectief stroomlijnen van informatie en het delen van kennis.

Ons team

Omdat Wikibase zich volledig focust op het MediaWiki-platform zijn wij echte specialisten. Onze vaste medewerkers realiseren de meest geavanceerde functionaliteiten met relatief eenvoudige middelen. Daarbij kunnen we rekenen op de expertise van de wiki-community en de ondersteuning van zorgvuldig geselecteerde partners. Zo kan Wikibase altijd zijn beloftes waarmaken.

Partners

Managed hosting partner: TRUE

De meeste webbased apps die wij bouwen, staan veilig in de cloud. Slechts enkele applicaties draaien op een lokale infrastructuur. De managed hosting doen wij niet zelf, maar is wél van cruciaal belang voor onze gebruikers. In True B.V. www.true.nl hebben wij een betrouwbare specialist gevonden die de eisen en wensen van onze klanten begrijpt. Een veilige en stabiele omgeving, maar ook dagelijkse back-ups en een hoge uptime. De servers staan in Nederland. Tegelijkertijd maken wij deel uit van het Agencies partnerprogramma van True. Het partnership en partnerprogramma markeren de jarenlange succesvolle samenwerking.Partner voor digitalisering binnen de publieke sector: Partners+Pröpper B.V.

Partners+Pröpper www.partnersenpropper.nl met vestigingen in Vught en Noordwijk is een solide onderzoeks- en adviesbureau en uitvinder van de methodiek Opgaven Gestuurd Werken (OGW). OGW is een werkwijze om concrete opgaven te realiseren. Met de focus op gezamenlijk bouwen in plaats van vergaderen. Na de introductie van OGW binnen de lokale overheid heeft ook het bedrijfsleven de smaak van OGW te pakken. Het digitaal gereedschap voor OGW en andere gerelateerde services bouwen wij sinds 2016 in de joint-venture Partners+Pröpper Solutions B.V.