Werkwijze

Wikibase gouden driehoek.png

Betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelheid in het opzetten, dat staat bij Wikibase voorop. De oplossingen van Wikibase scoren dan ook uitmuntend op deze punten. Doordat wij onze oplossingen bouwen op het open-source MediaWiki platform, bent u verzekerd van betrouwbaarheid en stabiliteit. Bovendien is uw informatie overal op een veilige manier toegankelijk in de cloud.

Vanuit dit solide vertrekpunt ontwikkelt Wikibase zijn innovatieve maatwerkoplossingen. Dat doen we snel en flexibel, want zo was een wiki oorspronkelijk ook bedoeld: het woord betekent in het Hawaïaans ‘snel, vlug, beweeglijk’.


1. Basisversie

Niet elke organisatie weet vooraf het bedrijfsproces concreet te benoemen. Juist daarom ontwikkelt Wikibase eerst een basisversie die u snel in gebruik neemt. Zo krijgt uw team de kans om te wennen in een eenvoudige omgeving.

2. Samen inrichten

Vervolgens wordt de oplossing samen met u doorontwikkeld. Wikibase past de software stap voor stap aan op uw wensen; daarbij denkt ons hele team actief mee om nieuwe functionaliteiten toe te voegen.

3. Aan de slag

Gaandeweg ontstaat zo een compleet product dat naadloos aansluit op uw organisatie. Deze praktische aanpak borgt naast de functionaliteit ook het gebruiksgemak. Wikibase verbetert uw informatievoorziening met pragmatische oplossingen.


Casus

De firma Rooftop uit Etten-Leur gebruikt de software van Wikibase bij inspecties aan daken. De dakdekkers leggen op hun iPad alle informatie over een bepaald dak vast. Met een druk op de knop halen ze gegevens van de vorige inspectie op of maken een foto van dakdeel dat onderhoud nodig heeft. Door specifieke onderdelen aan te vinken is de offerte al verstuurd voordat de inspecteur weer op de grond staat. Dat is werken met Wikibase: een gebruiksvriendelijk systeem op maat.


Meer weten?

Maak direct een afspraak om langs te komen op kantoor.
We zullen je dan met alle plezier meer vertellen over onze oplossingen!

Neem contact op

Afspraak maken

U houdt van snel schakelen?
Wij ook!

Platform voor kennismanagement

Een moderne wiki is een ideaal platform voor de ondersteuning van kennismanagement in uw organisatie