Wat zeggen onze klanten?


Telefonieplatform VoIPGRID

Toen wij onze publieke wiki wilden voorzien van een nieuw design, kwamen we al snel uit bij Wikibase Solutions. Het resultaat is naar wens, alle informatie over bijvoorbeeld standaardfuncties, hard- en software en onze handleidingen is nu eenvoudig te vinden voor onze gebruikers.
De VoIPGRID wiki vormde altijd al dé kennisbank voor ons resellersnetwerk, maar nu past het design ook bij deze tijd. Een aanrader!

— Ronald Stokebrook, VoIPGRIDDMIdee

Onze op maat gemaakte Wikibase is een onmisbaar hulpmiddel in ons bedrijf. Alle relevante bedrijfsinformatie heb ik overal bij de hand en in één oogopslag is duidelijk waaraan gewerkt kan worden. In plaats van vast te zitten aan een star en duur alternatief hebben we nu een pakket op maat dat met ons mee groeit. De mogelijkheden die dit programma biedt zijn enorm. Het pakket wordt met enige regelmaat aangepast aan onze wensen en de nieuwste inzichten. De ondersteuning door het team van Wikibase Solutions is fantastisch.

— Jan Bekkers, Directeur DMIdeeReclamebureau MMX

Voor ons reclamebureau zochten wij naar een alles-in-één pakket met de functionaliteit van CRM, projectadministratie én boekhouding. Een veeleisende wens, maar Wikibase Solutions heeft ons dat maatwerkpakket geboden. Binnen onze Wikibase hebben wij altijd en overal met een druk op de knop alle relatiegegevens paraat. Wij beheren nu eenvoudig onze offertes, orderbevestigingen, inkoopbonnen en facturen. Op elk gewenst moment kunnen we overzichten maken en onze boekhouder kan keurig de nodige gegevens exporteren. In vergelijking met andere pakketten is dit pas écht maatwerk! Dankzij Wikibase Solutions zijn wij klaar voor de toekomst.

— Martijn Broer, MMXRijnmond Opleidingen

Voor het ontwikkelen en implementeren van een voor ons bedrijf gebruiksvriendelijk cursistenvolgsysteem, hebben wij contact gezocht met Wikibase. Na een oriënterend gesprek is een duidelijk voorstel gemaakt om een systeem “database” op maat te ontwikkelen. Sinds het gebruik van een Wikibase kunnen wij onze werkprocessen versnellen, vereenvoudigen en gemakkelijker naslaan. De medewerkers van Wikibase zorgen ervoor dat ons systeem werkt conform onze werkprocessen en zijn bereid snel wijzigingen door te voeren of mee te denken in het vereenvoudigen van onze processen, waardoor wij onze klanten sneller van dienst kunnen zijn en betere kwaliteit kunnen leveren.

— Susan van der Wel, Rijnmond OpleidingenTrue

Wij hadden één centraal documentatiesysteem nodig voor verschillende zusterpartijen, welke allen in hun eigen zusterdomein, maar ook op moederdomein relevante documentatie konden vastleggen en beheren. Door het creëren van verschillende entiteiten en leggen van slimme verbanden hebben we met de hulp van Wikibase een semantisch managementsysteem kunnen opbouwen. Op deze manier hebben wij de kaders gecreëerd om onze dienstverlening optimaal te kunnen waarborgen. De mogelijkheden met een semantische Wiki zijn met de hulp van de expertise van Wikibase vrijwel grenzeloos geweest. Ze hadden hun bedrijf beter WikiBAAS kunnen noemen.

— Wim Veenstra, Teamleader ComplianceCobwebb

We hebben met veel plezier samengewerkt met Wikibase sinds het moment dat we voor het eerst contact hadden. Ze zijn deskundig, vriendelijk en professioneel en ze hebben een schat van informatie geleverd over Semantic Mediawiki in het algemeen en hun specifieke aanpassingen in het bijzonder.

— Daniel Webb, CobwebbAfspraak maken

U houdt van snel schakelen?
Wij ook!

Platform voor kennismanagement

Een moderne wiki is een ideaal platform voor de ondersteuning van kennismanagement in uw organisatie