Over Rijnmond Opleidingen

Rijnmond Opleidingen & Cursussen verzorgt opleidingen, cursussen, trainingen en examens. Wikibase Solutions heeft een maatwerk systeem ontwikkeld waarmee Rijnmond Opleidingen gemakkelijk informatie zoals cursisten, cursusbijeenkomsten en aangesloten examenbureaus kan beheren. Vanuit deze informatie stelt de Wiki automatisch presentielijsten samen die gebruikt worden door docenten en examinatoren.
Logo Rijnmond opleidingen.png

Voor het ontwikkelen en implementeren van een voor ons bedrijf gebruiksvriendelijk cursistenvolgsysteem, hebben wij contact gezocht met Wikibase. Na een oriënterend gesprek is een duidelijk voorstel gemaakt om een systeem “database” op maat te ontwikkelen. Sinds het gebruik van een Wikibase kunnen wij onze werkprocessen versnellen, vereenvoudigen en gemakkelijker naslaan. De medewerkers van Wikibase zorgen ervoor dat ons systeem werkt conform onze werkprocessen en zijn bereid snel wijzigingen door te voeren of mee te denken in het vereenvoudigen van onze processen, waardoor wij onze klanten sneller van dienst kunnen zijn en betere kwaliteit kunnen leveren.


— Susan van der Wel, Rijnmond Opleidingen

Afspraak maken

U houdt van snel schakelen?
Wij ook!meer over Rijnmond Opleidingen

Uitgelicht: Cursusbeheer wiki voor Rijnmond opleidingen

Wikibase Solutions heeft een maatwerk systeem ontwikkeld waarmee Rijnmond opleidingen gemakkelijk informatie zoals cursisten, cursusbijeenkomsten en aangesloten examenbureaus kan beheren.
Lees alles!