Nieuws over Reclamebureau MMX

MMX is een kleinschalig maar zeer compleet reclamebureau dat zich onderscheidt in een effectieve combinatie van strategie, creatie en uitvoering. Daarom stelt ze hoge eisen aan de communicatie met haar klanten en aan de interne organisatie. Offertes en facturen moeten perfect zijn en snel gemaakt kunnen worden. De op maat gemaakte Wikibase voor MMX levert hen belangrijke hulpmiddelen en informatievoorzieningen die dat mogelijk maken.
Logo-150px.png

Voor ons reclamebureau zochten wij naar een alles-in-één pakket met de functionaliteit van CRM, projectadministratie én boekhouding. Een veeleisende wens, maar Wikibase Solutions heeft ons dat maatwerkpakket geboden.

Binnen onze Wikibase hebben wij altijd en overal met een druk op de knop alle relatiegegevens paraat. Wij beheren nu eenvoudig onze offertes, orderbevestigingen, inkoopbonnen en facturen. Op elk gewenst moment kunnen we overzichten maken en onze boekhouder kan keurig de nodige gegevens exporteren.

In vergelijking met andere pakketten is dit pas écht maatwerk! Dankzij Wikibase Solutions zijn wij klaar voor de toekomst.


— Martijn Broer, MMX

Afspraak maken

U houdt van snel schakelen?
Wij ook!