Diensten

Alleen software die op het lijf is geschreven, maakt zijn functionaliteit waar.

Of u nu uw proces optimaal wilt ondersteunen of ongehinderd kennis wilt delen met anderen. Door de techniek van het MediaWiki-platform te benutten, garandeert Wikibase een betrouwbare, flexibele en snelle oplossing. En zodra de activiteiten in uw organisatie om aanpassingen in het systeem vragen, dan beweegt Wikibase soepel met u mee. In onze dienstverlening maken wij onderscheid in Procesondersteuning en Kantoorondersteuning.

Wikibase op maat.png

Kantoorondersteuning

Onze Alles-in-1 kantoorsoftware wordt gebruikt voor:


De Document Workbench biedt zowel traditionele als vernieuwende functionaliteit in het creëren, beheren en delen van documenten.

Overige diensten

  • IT Advies
  • Training in MediaWiki en Semantic MediaWiki
  • Wiki hosting door onze managed hosting partner True

Maatwerk wiki

Past perfect

Een softwareoplossing op maat gemaakt past perfect bij wat u nodig heeft. Wij bouwen uw wiki.

Veilig en overal toegang

Met uw browser heeft u overal veilig toegang to uw wiki. Ook via uw smartphone of tablet.

Snel in bedrijf

Met dank aan de flexible structuur van onze wikis zijn ze snel op te zetten en aan te passen op uw wensen.

Groeit mee

Heeft u meer functionaliteit nodig in de toekomst? Met de extensions voor uw wiki is dit geen probleem.

Inspireren

Onze op maat gemaakte wikis inspireren mensen in samenwerking met elkaar en constante verbeteringen.

Softwareontwikkeling en -implementatie

De implementatie van nieuwe software vereist een goede voorbereiding. Nog voordat we beginnen met de ontwikkeling denkt Wikibase dan ook met u mee. Welke ambities wilt u realiseren? Wij dragen vervolgens intelligente oplossingen aan voor de knelpunten uit uw dagelijkse praktijk. Uiteraard houden we daarbij rekening met het gebruiksgemak voor de toekomstige gebruikers. Want draagvlak is misschien wel de grootste valkuil bij de introductie van nieuwe software.


Lees meer over onze werkwijze


Advies

Wikibase doet meer dan alleen het leveren van maatwerk wiki's aan onze klanten. Dankzij decennia lang ervaring opgedaan te hebben in het voorzien van bijna alle sectoren in onze thuismarkt en daar buiten, zijn wij als geen ander in staat uw bedrijfsprocessen te begrijpen en ondersteunen op het gebied van bijvoorbeeld IT infrastructuur, bedrijfsvoering of ISO normering. Zo weet u zeker dat u niet alleen met een softwareleverancier in zee gaat, maar met een echte partner.


Managed hosting

Met Wikibase werkt u vanuit de cloud. U bent niet gebonden aan een bepaald apparaat of netwerk. Met een internetverbinding kunt u overal inloggen. Om deze maximale toegankelijkheid mogelijk te maken, verzorgt Wikibase ook zelf de hosting voor u. Zo kunnen wij erop toezien dat de techniek en veiligheid gewaarborgd blijft. Bovendien worden er automatisch backups van u systeem gemaakt om uit te sluiten dat er geen belangrijke data verloren kan worden.

Lees meer over onze hosting


BETROUWBAARHEID EN VEILIGHEID

Bij de keuze voor het platform, voor de systeemarchitectuur en voor de hosting partner staan de privacy, betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit voor haar klanten en hun gebruikers centraal.

Lees meer over betrouwbaarheid en veiligheid


Semantic MediaWiki training op maat

Bent u op zoek naar een praktijkgerichte training voor MediaWiki of Semantic MediaWiki? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wikibase Solutions heeft alles in huis om u te helpen. We kunnen u alles uitleggen; van een simpele plugin installeren tot het maken van geavanceerde templates.

Lees meer over onze Semantic MediaWiki training


Meer weten?

Maak direct een afspraak om langs te komen op kantoor.
We zullen je dan met alle plezier meer vertellen over onze oplossingen!

Neem contact op

Afspraak maken

U houdt van snel schakelen?
Wij ook!

kennisbase

Platform voor kennismanagement

Een moderne wiki is een ideaal platform voor de ondersteuning van kennismanagement in uw organisatie