Wat zeggen onze klanten

From Wikibase Solutions


Wat zeggen onze klanten?

Telefonieplatform VoIPGRID

Toen wij onze publieke wiki wilden voorzien van een nieuw design, kwamen we al snel uit bij Wikibase Solutions. Het resultaat is naar wens, alle informatie over bijvoorbeeld standaardfuncties, hard- en software en onze handleidingen is nu eenvoudig te vinden voor onze gebruikers.
De VoIPGRID wiki vormde altijd al dé kennisbank voor ons resellersnetwerk, maar nu past het design ook bij deze tijd. Een aanrader!


— Ronald Stokebrook, VoIPGRID
VoIPGRID Logo.png

ROC Groep BV

Voor het ontwikkelen en implementeren van een voor ons bedrijf gebruiksvriendelijk cursistenvolgsysteem, hebben wij contact gezocht met Wikibase. Na een oriënterend gesprek is een duidelijk voorstel gemaakt om een systeem “database” op maat te ontwikkelen. Sinds het gebruik van een Wikibase kunnen wij onze werkprocessen versnellen, vereenvoudigen en gemakkelijker naslaan. De medewerkers van Wikibase zorgen ervoor dat ons systeem werkt conform onze werkprocessen en zijn bereid snel wijzigingen door te voeren of mee te denken in het vereenvoudigen van onze processen, waardoor wij onze klanten sneller van dienst kunnen zijn en betere kwaliteit kunnen leveren.


— Susan van der Wel, ROC Groep BV
Logo ROC Groep BV.png

DMIdee

Onze op maat gemaakte Wikibase is een onmisbaar hulpmiddel in ons bedrijf. Alle relevante bedrijfsinformatie heb ik overal bij de hand en in één oogopslag is duidelijk waaraan gewerkt kan worden. In plaats van vast te zitten aan een star en duur alternatief hebben we nu een pakket op maat dat met ons mee groeit. De mogelijkheden die dit programma biedt zijn enorm.

Het pakket wordt met enige regelmaat aangepast aan onze wensen en de nieuwste inzichten. De ondersteuning door het team van Wikibase Solutions is fantastisch.


— Jan Bekkers, Directeur DMIdee
Logo DMIdee.png

True

Wij hadden één centraal documentatiesysteem nodig voor verschillende zusterpartijen, welke allen in hun eigen zusterdomein, maar ook op moederdomein relevante documentatie konden vastleggen en beheren. Door het creëren van verschillende entiteiten en leggen van slimme verbanden hebben we met de hulp van Wikibase een semantisch managementsysteem kunnen opbouwen. Op deze manier hebben wij de kaders gecreëerd om onze dienstverlening optimaal te kunnen waarborgen.

De mogelijkheden met een semantische Wiki zijn met de hulp van de expertise van Wikibase vrijwel grenzeloos geweest. Ze hadden hun bedrijf beter WikiBAAS kunnen noemen.


— Wim Veenstra, Teamleader Compliance
Logo True.jpg

Reclamebureau MMX

Voor ons reclamebureau zochten wij naar een alles-in-één pakket met de functionaliteit van CRM, projectadministratie én boekhouding. Een veeleisende wens, maar Wikibase Solutions heeft ons dat maatwerkpakket geboden.

Binnen onze Wikibase hebben wij altijd en overal met een druk op de knop alle relatiegegevens paraat. Wij beheren nu eenvoudig onze offertes, orderbevestigingen, inkoopbonnen en facturen. Op elk gewenst moment kunnen we overzichten maken en onze boekhouder kan keurig de nodige gegevens exporteren.

In vergelijking met andere pakketten is dit pas écht maatwerk! Dankzij Wikibase Solutions zijn wij klaar voor de toekomst.


— Martijn Broer, MMX
Logo-150px.png

Simplegov

Working with Wikibase has been a fantastic experience. They are attentive to my needs as a client and deliver work on time and of the highest quality. I would highly recommend them to anyone who wants to use mediawiki as a basis of their next web application.


— Justin Hartfield, SimpleGov
Logo Simplegov.png

GBV

Een bijdrage, amendement of motie is zo gemaakt en staat meteen in het systeem. Daardoor kunnen anderen er ook direct naar kijken. Iedereen binnen de fractie en de steunfractie weet waar informatie te vinden is. Dat geeft duidelijkheid en vergemakkelijkt de samenwerking.


— Henk van Ginneken, Fractievoorzitter GBV
Logo-GBV.png

Egberink Dakbedekkingen

Anno nu ben je als bedrijf continu bezig met processen die de klantbeleving moeten optimaliseren. Met wikibase hebben we hierin de juiste partner gevonden. Het proces om de klant zo snel en goed mogelijk te bedienen is er een van de oneindigheid. Met Wikibase als partner zullen we continu bouwen aan processen om onze klanten steeds sneller te bedienen. Hierbij bouwen we een op ons bedrijf toegepast crm systeem, van waaruit we continu modules gaan toevoegen, denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van onze offertes. Hiermee verdelen we de investeringskosten en zijn we altijd bij de tijd :-)


— Alex Egberink, Egberink Dakbedekkingen
Logo Egberinkdak.png


Make an appointment

You like to act promptly?
We do too!


Call or mail
to make an appointment

Artikelen


Platform voor kennismanagement
Een moderne wiki is een ideaal platform voor de ondersteuning van kennismanagement in uw organisatie