Tag:ROC Groep BV

From Wikibase Solutions
Nieuws over ROC Groep BV
Logo ROC Groep BV.png
Rijnmond Opleidingen & Cursussen verzorgt opleidingen, cursussen, trainingen en examens. Wikibase Solutions heeft een maatwerk systeem ontwikkeld waarmee ROC Groep BV gemakkelijk informatie zoals cursisten, cursusbijeenkomsten en aangesloten examenbureaus kan beheren. Vanuit deze informatie stelt de Wiki automatisch presentielijsten samen die gebruikt worden door docenten en examinatoren.


Voor het ontwikkelen en implementeren van een voor ons bedrijf gebruiksvriendelijk cursistenvolgsysteem, hebben wij contact gezocht met Wikibase. Na een oriënterend gesprek is een duidelijk voorstel gemaakt om een systeem “database” op maat te ontwikkelen. Sinds het gebruik van een Wikibase kunnen wij onze werkprocessen versnellen, vereenvoudigen en gemakkelijker naslaan. De medewerkers van Wikibase zorgen ervoor dat ons systeem werkt conform onze werkprocessen en zijn bereid snel wijzigingen door te voeren of mee te denken in het vereenvoudigen van onze processen, waardoor wij onze klanten sneller van dienst kunnen zijn en betere kwaliteit kunnen leveren.


— Susan van der Wel, ROC Groep BV


Meer over ROC Groep BV

Cursusbijeenkomst detail 318x212.png

Uitgelicht: Cursusbeheer wiki voor ROC Groep BV

Wikibase Solutions heeft een maatwerk systeem ontwikkeld waarmee ROC Groep BV gemakkelijk informatie zoals cursisten, cursusbijeenkomsten en aangesloten examenbureaus kan beheren. ...

Lees alles!

Make an appointment

You like to act promptly?
We do too!


Call or mail
to make an appointment