Tag:DMIdee

From Wikibase Solutions
Klantervaringen van DMIdee
Logo DMIdee.png
DMIdee is uw partner in klantcontact. DMIdee verzorgt Direct Mail en alles wat nodig is om daar een succes van te maken. Essentieel voor DMIdee is snel handelen en perfect aansluiten bij de behoefte van haar klanten. De Wikibase van DMIdee ondersteunt het primaire proces, van offerte tot levering, en is daarmee een van de pijlers van het bedrijf.


Onze op maat gemaakte Wikibase is een onmisbaar hulpmiddel in ons bedrijf. Alle relevante bedrijfsinformatie heb ik overal bij de hand en in één oogopslag is duidelijk waaraan gewerkt kan worden. In plaats van vast te zitten aan een star en duur alternatief hebben we nu een pakket op maat dat met ons mee groeit. De mogelijkheden die dit programma biedt zijn enorm.

Het pakket wordt met enige regelmaat aangepast aan onze wensen en de nieuwste inzichten. De ondersteuning door het team van Wikibase Solutions is fantastisch.


— Jan Bekkers, Directeur DMIdee


Meer over DMIdee

Interview thumbnail DMIdee.jpg

Video-interview met Jan Bekkers & Rob Hekman van DMIdee

Jan Bekkers en Rob Hekman zijn enthousiast over Wikibase Solutions. ...

Lees alles!

Fulfilment.jpg

DMIdee kiest voor wikibase als Fulfilment Systeem

Naast de wiki voor de eigen administratie heeft DMIdee een aparte wiki in gebruik genomen voor fulfilment. ...

Lees alles!

Vliegende start Thumbnail.jpeg

Vliegende start door Smart Business Wiki

Begin 2013 had DMIdee, het bedrijf van Jan Bekkers en Rob Hekman, een vliegende start. Vooral mogelijk door het deskundig personeel dat ze vanaf dag 1 in dienst hadden. De Smart Business Wiki mocht ook een bijdrage leveren. ...

Lees alles!

Make an appointment

You like to act promptly?
We do too!


Call or mail
to make an appointment